Rent senter - Myrens Treningssenter

Rent Senter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Myrens Sportssenter ønsker et rent og sunt treningsmiljø på treningssenteret, og tolererer ikke bruk av dopingmidler blant sine medlemmer. Treningssenteret har inngått avtale med Antidoping Norge om gjennomføring av dopingkontroll.

Som medlem hos Myrens Sportssenter forplikter du deg til å ta avstand fra bruk av dopingmidler, og er kjent med at bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av medlemsavtalen noe som gir Myrens Sportssenter rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning.

Som medlem forplikter du deg til ikke å bruke dopingmidler som fremkommer på særskilt dopingliste for treningssentre. En oppdatert versjon av denne listen kan til enhver tid finnes på http://www.antidoping.no/regler/dopinglisten/.

Dersom senteret registrerer tegn og symptomer på bruk av dopingmidler kan du bli innkalt til en samtale. Under samtalen kan du, dersom det fortsatt foreligger tegn til mulig dopingbruk, bli forelagt en avtale om dopingkontroll som forplikter deg til å avgi dopingprøve mens du befinner deg på treningssenteret. Dersom du da ikke signerer en slik erklæring, anses det som et vesentlig mislighold av medlemsavtalen, og Myrens Sportssenter har anledning til å si opp avtalen.

I resepsjonen hos oss finner du et skjema som vi ønsker at så mange som mulig signerer. Dette bekrefter at du er imot doping.

Hvis du ønsker mer informasjon, lære litt mer om dette, kan du gjennomføre et e-læringsprogram tilpasset medlemmer på treningssenter.

Gå inn på www.rentsenter.no. Opprett ny bruker. Bruk senterkode: BH04W

Flere artikler

Fri squash i sommer!

I sommer kan alle våre medlemmer spille gratis squash, uavhengig av medlemskap. Gjelder fra 1. juli til 3. august

Les mer

Formiddagsmedlem? se her…….

Tren hele åpningstiden fra 1. juli til 3. august. Som formiddagsmedlem får du trene i HELE åpningstiden i sommer Ønsker …

Les mer

Vi har trivselsgaranti!

Nå kan du prøve oss i 30 dager uten bindingstid. Hvis du er usikker på hvor du skal trene eller …

Les mer